Möt Tacha Zi, Life Science Consultant på agap2!

Postat den
Dela:

Jag tycker om att arbeta med kollegor med olika perspektiv eller kompetensprofiler, då det är ett utmärkt tillfälle att lära av varandra för att få högre kvalitetsresultat i projekt.

Berätta om dig själv

Mitt namn är Tacha Zi och jag kommer från Montana, USA. Jag flyttade till Umeå för att doktorera i molekylärbiologi och har sedan dess bott i Sverige. De senaste 13 åren har jag bott i Stockholm – tiden flyger förbi när man har kul! Jag tycker om att spendera tid med min familj och är gärna ute i solskenet och njuter av naturen. Att springa maraton och andra långlopp är något jag försöker göra så mycket som möjligt – särskilt när det kan kombineras med ett intressant resmål.

Berätta om din bakgrund

Min arbetsbakgrund kommer från min passion att utveckla och implementera optimala strategier för produktion, kontroll och frisläppning av kvalitetsprodukter för behandling av mänskliga sjukdomar. Jag drivs av att proaktivt identifiera förbättringsområden, utveckla strategier för att ta itu med dessa och leda tvärfunktionella team i arbetet att skapa bättre lösningar och nå resultat. Jag är en strukturerad problemlösare som trivs i en dynamisk arbetsmiljö där tvärfunktionella team arbetar tillsammans för att förbättra effektiviteten och övergripande prestanda för processer (t.ex. tillverkning, QC eller frisläppning).

Vad gör du på ditt nuvarande projekt?

Min roll i mitt nuvarande projekt är som en del av ett team av kompetenta och engagerade kollegor fokuserade på att etablera en valideringsprocess för kvalitetskontroll. Jag arbetar med att bygga processer och verktyg som är praktiska och funktionella och som kan generera resultat av högsta kvalitet.

Varför valde du konsultrollen hos agap2?

Jag tycker om att arbeta med kollegor med olika perspektiv eller kompetensprofiler, då det är ett utmärkt tillfälle att lära av varandra för att få högre kvalitetsresultat i projekt. Jag tror att den kunskap, erfarenhet och de färdigheter jag har samlat på mig i mina olika roller inom Life Science och GMP-tillverkning kan vara användbart i rollen som Life Science konsult på agap2. Jag är väldigt tacksam för de möjligheter jag fått så här långt, att få arbeta i olika och dynamiska miljöer som har stärkt min professionella och personliga utveckling. Jag ser min roll som Life Science konsult hos agap2 som ett spännande nästa steg med chansen att träffa många kompetenta och engagerade kollegor!