Karriär

REKRYTERING

En önskan om långsiktigt samarbete.

För att möjliggöra vår vision om långsiktiga relationer med våra medarbetare, vill vi vara lyhörda för deras intressen och karriärmål. Vi tror också på vikten av anställningstrygghet och i majoriteten av våra rekryteringsprocesser erbjuder vi tillsvidareanställning till framtida konsulter, oavsett om de tilldelas ett projekt i början av sin anställning eller inte.

  • Två rekryteringsmetoder

Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra konsulter, vara lyhörda för deras professionella ambitioner och erbjuda anställningstrygghet. Därför erbjuder agap2 både fast- och projektanställningar.

KARRIÄR

Personlig karriäruppföljning.

På agap2 är du aldrig ensam! Vårt team kommer att stötta dig under din karriär för att säkerställa att ditt projekt löper smidigt och att du samtidigt får förutsättningarna för att nå mot dina karriärmål. Detta tack vare månatliga projektuppföljningar med din konsultchef som stöttar och vägleder dig i din karriärsutveckling.

Detta innebär att när ett projekt avslutas tar vi oss an uppdraget att hitta nya utmaningar i linje med din tekniska bakgrund och dina intressen. Målet är att erbjuda dig karriärmöjligheter som erbjuder utveckling.

Varför börja jobba hos oss?

Fördelarna med att arbeta med oss.

Våra senaste jobberbjudanden
+
0
%
av våra rekryteringar är tillsvidareanställningar.
+
0
%
av våra konsulter är profilbaserade.
0
månader
är den genomsnittliga projektlängden.
0
konsulter
är det genomsnittliga antalet konsulter per konsultchef.

Relationer med universitet.

agap2-teamen deltar i många event med studenter. Målet är att skapa en länk mellan företag och studenter: vår kunskap och deras nyfikenhet tillåter oss att lära av varandra genom ett spännande utbyte.

Upptäck våra evenemang på LinkedIn
Karriär

Hittar du inte det du letar efter?
Skicka in din spontanansökan till oss.

Ansök nu